+32 9 330 61 04

TE KOOP Boekhoute, charmante woning met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot handels- / praktijkruimte _ Open huizendag 22 februari 2020 van 10u tot 12u
Deze gezellige hoekwoning is gelegen in het centrum van de gemeente Boekhoute, deelgemeente van de bruisende gemeente Assenede.

De woning beschikt over een leefruimte met open keuken (inclusief inbouw toestellen: oven, keramisch kookvlak en koelkast), een ruime berging, 1 badkamer met bad en douchemogelijkheid, 3 ruime slaapkamers, apart sanitair, een handels-/ praktijkruimte, een ruime veranda (mogelijk te gebruiken als uitbreiding voor de handelsruimte), een koertje en een ruim dakterras.

Denkt u eraan een eigen zaak / zelfstandige praktijk te openen?
Waar iedereen, iedereen kent in een charmant landelijk dorp, waar cliënteel gegarandeerd is?

Hier heeft u de mogelijkheid en de luxe om dit te doen, grenzend aan uw woning, dicht bij uw gezin.

Een kinderopvang, kapperszaak, koffiehuis, pizzeria, ... of eerder een praktijk: kinesist, logopedist, boekhouder, ... alles is mogelijk.

De handelsruimte, welke momenteel is ingericht als frituur, bestaat uit een verbruikszaal met ingerichte frituurtoog, een aparte keuken, een apart sanitair en een kelder.
Er geldt geen verplichting tot overname van de frituur. Bent u echter geboren met een frietje in de maag, dan is overname uiteraard bespreekbaar.

Bent u gecharmeerd door het potentieel van deze woning, maar heeft u geen interesse in een eigen zaak? De extra ruimte kan u gebruiken als hobbykamer, speelkamer of als uitbreiding op uw woonkamer.

U merkt het, mogelijkheden zijn er in overvloed.

Interesse in deze multifunctionele eigendom? Aarzel niet contact op te nemen met Evy. Dit kan op het mobielnr. 0483/312.395, op het kantoonr 09/330.61.04 of op het mailadres: info@vastgoedminnaert.be.

Algemene Info
Adres: Weststraat 31, 9961 Boekhoute
Bewoonbare Oppervlakte: 240 m²
Prijs: 299 000 €
Vrij op: Bij akte
Algemene staat: Instapklaar
EPC-waarde: 731 kWh/m²


Indeling
Tuin: Nee
Garage: Nee

Stedenbouwkundige Info
Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: Nee
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing: Niet van toepassing
Recht van voorkoop: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Overstromingsgevoelig: Geen
Overstromingsgebied: Geen
Beschermd erfgoed: Gëinventariseerd erfgoed

Ligging