+32 9 330 61 04

TE KOOP Kaprijke, Interessante opbrengsteigendom in het Centrum van Kaprijke
Deze eigendom bestaat uit een 1 slaapkamer appartement, gelegen op de 3de verdieping in de Residentie Ruebens in het Centrum van Kaprijke.

Het appartement werd praktisch ingedeeld en is voorzien van alle comfort. We leiden u alvast even rond:

We starten de rondleiding in de private inkomhal. Onmiddellijk rechts heeft u toegang tot de slaapkamer met aangrenzend de badkamer. De badkamer is voorzien van een lavabomeubel en een bad met douchemogelijkheid. Het toilet kan u bereiken via de private inkomhal en werd apart voorzien zodat uw gasten niet in de badkamer hoeven te komen om het toilet te nuttigen. Naast de slaapkamer heeft u onmiddellijk de leefruimte met open keuken. De keuken is uitgerust met een koelkast, een oven, een keramisch kookvlak, een afzuigkap en voorziet een ruimte voor het plaatsen van een vaatwasmachine. Ter hoogte van de keuken werd een ruime berging voorzien met voldoende ruimte voor een droogkast, een wasmachine en een diepvriezer. Als kers op de taart werd een zonnebalkon gebouwd grenzend aan de leefruimte.

De verhuur van het appartement geeft op heden een rendement van 3%. Indien u echter zou gaan werken met geleend geld en uw lening zou optimaliseren, kan u uw rendement op uw eigen investering verhogen tot 8,5%.

Interesse in deze eigendom? Heeft u vragen over investering in Vastgoed? Of wilt u graag meer weten hoe u uw rendement op uw investering kan verhogen?
Aarzel niet contact op te nemen op het mailadres: info@vastgoedminnaert.be; op het telefoonnummer 09/330.61.04 of om het mobielnummer: 0483/312.395.
Graag tot dan!

Algemene Info
Adres: Voorstraat 43, 9970 Kaprijke
Type: Appartement
Prijs: 185 000 €
Vrij op: In overleg
Algemene staat: Instapklaar
EPC-waarde: 107 kWh/m²


Indeling
Woonkamer: 0 m²
Keuken: 0 m²
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
WC: 1
Tuin: Nee
Garage: Nee

Stedenbouwkundige Info
Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing: Niet van toepassing
Recht van voorkoop: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Overstromingsgebied: Geen
Beschermd erfgoed: Geen beschermd erfgoed

Ligging