+32 9 330 61 04

Te Huur, leuk opgefrist ruim 2 slaapkamerappartement
Wonen in een oase van rust op een 5min. stapafstand van het station Gent - Sint-Pieters kan in deze mooie residentiële appartementsverkaveling.

Op de 3de verdieping bieden wij u een 2 slaapkamerappartement te huur aan. Het appartement is bijzonder ruim opgezet en heeft volgende indeling: een ruime inkomhal met onmiddellijk rechts een apart gastentoilet, een nachthal die toegang geeft tot 2 ruime slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo, bad met douchescherm en toilet, een ruime leefruimte met aangrenzend terras, een aparte keuken voorzien van nieuw keukentoestellen en een ruime bergruimte eveneens dienstig als wasplaats.

Bij het appartement behoort 1 autostaanplaats. Er is evenwel de mogelijkheid om een ondergrondse garagebox bij te huren voor een bedrag van 80,00 euro/maand. Het huren van de ondergrondse garagebox is geen verplichting.

De algemene kosten bedragen 150,00 euro per maand en omvatten het verbruik van water en verwarming en de bijdrage in de gemeenschappelijke kosten voor het beheer van het gebouw.

Bij interesse, aarzel niet contact op te nemen voor een bezoek ter plaatse op het nummer 09/330.61.04 of op het mailadres: info@vastgoedminnaert.be

Algemene Info
Adres: Vina Bovypark 12, 9000 Gent
Type: Appartement
Prijs: 900 €
EPC-waarde: 548 kWh/m²


Indeling
Woonkamer: 0 m²
Keuken: 0 m²
Slaapkamers: 2
Tuin: Nee
Garage: Nee

Stedenbouwkundige Info
Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing: Niet van toepassing
Recht van voorkoop: Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning: Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming: Niet van toepassing
Overstromingsgevoelig: Geen
Overstromingsgebied: Geen
Beschermd erfgoed: Niet van toepassing

Ligging