+32 9 330 61 04

TE KOOP, Hulst, nieuw luxe appartement met zicht op het winkelcentrum "het Stationsplein".
De Residentie Reynaertshof is gevestigd op een historische locatie vlakbij de binnenstad van Hulst. Met een fantastisch zicht op de Binnenvest kan u dagelijks genieten van het zicht op het bruisende stationsplein en de landelijke en pittoreske sfeer van Hulst.
Bovendien bent u op 5min. verwijderd van het historische centrum van Hulst.
De landelijke omgeving biedt veel mogelijkheden op het gebied van buitenrecreatie. Met 3,5km aan wandelroute, kan u heerlijk wandelen over de stadswallen. Verder kent Hulst prachtige fietsroutes door haar polders en is zowel strand en bos in de omgeving aanwezig.
De Vlaamse steden Antwerpen en Gent liggen in de nabije omgeving en ook de Nederlandse steden Breda en Rotterdam zijn goed bereikbaar.

Via een royale gemeenschappelijke inkomhal gaat u via de lift naar de 4de verdieping waar u kan beschikken over een luxe nieuwbouwappartement. De private inkomhal geeft toegang tot een ruime woonkamer met open keuken grenzend aan het terras, een aparte toiletruimte, een berging, 2 slaapkamers met ieder eigen badkamerfaciliteiten. In de grootste slaapkamer kan u genieten van zowel een bad als douche, beschikt u over een apart toilet en dubbele lavabo. De 2de slaapkamer heeft een douche en enkele lavabo.

U heeft de mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse garagebox, zodat ook uw wagen niet onbeschut blijft.

De verkoop geschiedt onder naam. Dit wil zeggen: de verkoopprijs is inclusief de notariskosten voor de verkoopakte, inclusief de kadaster kosten, inclusief 21% btw en exclusief de aankoopprijs van een eventuele garagebox.

Graag horen/lezen wij u op het nummer 09/330.61.04 of op het mailadres: info@vastgoedminnaert.be, indien u graag bijkomende info wenst of graag zelf deze topresidentie komt ontdekken.

Algemene Info
Adres: Stationsweg 74, 4561 GB Hulst
Type: Appartement
Bewoonbare Oppervlakte: 130.20 m²
Prijs: 393 200 €
Vrij op: Onmiddellijk
EPC-waarde: 0 kWh/m²


Indeling
Woonkamer: 35.17 m²
Keuken: 10.70 m²
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
WC: 2
Tuin: Nee
Garage: Nee

Stedenbouwkundige Info
Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing: Niet van toepassing
Recht van voorkoop: Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning: Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming: Niet van toepassing
Overstromingsgevoelig: Geen
Overstromingsgebied: Geen
Beschermd erfgoed: Niet van toepassing

Ligging