+32 9 330 61 04

TE KOOP Oosteeklo, Nieuw doorkijk-appartement met 2 terrassen
BEZOEKDAG 10 SEPTEMBER 2022. Bezoeken enkel mogelijk mits afspraak op het nummer 09/330.61.04 of via naar info@vastgoedminnaert.be.

Elk appartement in deze Residentie beschikt over een eigen unieke indeling met voor ieder wat wils.
Aankoop aan 6% btw is mogelijk!

Nieuwsgierig? We leiden u alvast even rond:

Binnengekomen in de private inkomhal heeft u langs de linkerzijde een apart gastentoilet met onmiddellijk ernaast de berging/wasplaats. In de bering is er ruimte voor de technieken, een wasmachine en droogkast. Hier werd tevens een uitgietbak voorzien. Onmiddellijk naast de bering/wasplaats treft u de ruim opgezette badkamer welke is ingericht met een lavabomeubel, kolomkast, inloopdouche en handdoekradiator.

Aan de overzijde van de badkamer vindt u een 1ste slaapkamer. De 2de slaapkamer, die tevens de grootste is in deze woning, grenst aan de eetruimte. Elke slaapkamer in dit appartement beschikt over een internetaansluiting.

Lopen we in de inkomhal door naar het einde van de gang dan kan u aldaar toegang nemen tot de leefruimte met open keuken. Deze woning is een doorkijk-appartement met zowel voor- als achter een terras. Aan lichtinval hier geen gebrek. De keuken is volledig uitgerust met ingewerkte toestellen.

Het volledige appartement is voorzien van ingewerkte spots. Enkel ter hoogte van de eettafel kan u de leefruimte geheel in eigen stijl aankleden met een toffe armatuur. De inkomhal wordt van de leefruimte afgescheiden door een moderne zwarte stalen deur.
Als kers op de taart beschikt dit appartement over een autostaanplaats en privatieve berging op het gelijkvloers. In de berging is er ruimte voor uw fietsen en vuilnis.

Interesse? Alles begint bij een telefoontje of mailtje. Wij zijn er klaar voor…

Algemene Info
Adres: Oosteeklo-Dorp 28, 9968 Assenede
Type: Appartement
Bewoonbare Oppervlakte: 85 m²
Prijs: 303 186 €
Vrij op: Bij akte
EPC-waarde: 28 kWh/m²


Indeling
Woonkamer: 31.35 m²
Keuken: 6.93 m²
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
WC: 1
Tuin: Nee
Garage: Nee

Stedenbouwkundige Info
Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing: Niet van toepassing
Recht van voorkoop: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Overstromingsgebied: Geen
Beschermd erfgoed: Geen beschermd erfgoed

Ligging