+32 9 330 61 04

Te huur Oostakker topappartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats!
Zuinig in verbruik qua energie, zoals we zo vaak zien is een nieuwbouw appartement huren goedkoper dan een ouder appartement met weinig isolatie en een oude ketel. Het appartement is in detail afgewerkt. Elke bewoner heeft toegang tot, en het genot van het park zonder in te staan voor het onderhoud.

Een uitstekende kans voor een zorgeloze huur!

Het appartement bevind zich op de eerste verdieping en bestaat uit: een inkom, een apart toilet, een berging (plaats voor wasmachine en droogkast), een ruime woonkamer met open ingebouwde keuken (koelkast, spoelbak, dampkap, kookplaat en afwasmachine), een berging, een badkamer met meubel en inloopdouche, 2 slaapkamers, een zeer groot zonnig terras en autostaanplaats.

Oostakker, deelgemeente van Gent, is gelegen ten noordoosten van de Arteveldestad, derde stad van het land.

Hoewel slechts enkele kilometers van het centrum van Gent verwijderd, vindt u toch alle faciliteiten in Oostakker: stadsdiensten, post, banken, vrije beroepen (artsen, notarissen, ...), van zelfstandigen tot grootwinkelbedrijven.

Alles voor jong en oud: kinderopvang, scholen, residenties voor senioren, bibliotheek, cultureel centrum, jeugdbewegingen, ...

Schitterend gelegen wat bereikbaarheid betreft: op de kruising van de E17 met de R4 (ring rond Gent), op 20 minuten van Antwerpen, op een half uur van Brussel of van de Franse grens. Op een worp van de haven en al haar activiteiten.

Op enkele kilometer afstand van het project liggen tal van koopcentra waaronder Okay, Brico, Carrefour, Weba, C&A, Krëfel, ...

De Poney ligt op wandelafstand van het bedevaartsoord Lourdes met in de nabijheid een wandelbos en uitgesproken horecazaken zoals ‘t Boerenhof, Hotel de Lourdes en Excalibur alle met een groot terras en speeltuin. Alles bruist rond en in Oostakker en toch is het er opvallend rustig en groen.

Een kort bezoek aan dit project zal u nog meer overtuigen: in een oase van groen ontdekt u de Residentie Poney met hun eigen privatieve park.

Huurprijs: € 785 + € 50 AO
Vrij vanaf 1 november 2019.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op 09/330 61 04

Algemene Info
Adres: Lourdesstraat 72, 9041 Oostakker
Type: Appartement
Bewoonbare Oppervlakte: 89.38 m²
Prijs: 785 €
Vrij op: 2019-11-01
Algemene staat: Instapklaar
EPC-waarde: 144 kWh/m²


Indeling
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
WC: 1
Tuin: Nee
Garage: Ja

Stedenbouwkundige Info
Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing: Niet van toepassing
Recht van voorkoop: Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning: Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming: Niet van toepassing
Overstromingsgevoelig: Geen
Overstromingsgebied: Geen
Beschermd erfgoed: Niet van toepassing

Ligging