+32 9 330 61 04

TE KOOP, Hulst, nieuwbouwappartement als opbrengsteigendom met jaarlijks rendement van 3,85%
De Residentie Reynaertshof is gevestigd op een historische locatie vlakbij de binnenstad van Hulst. Het appartement is gelegen op 5min. van het centrum en op 2min. van het winkelcentrum "het Stationsplein". Gent, Antwerpen, Rotterdam en Breda zijn op een boogscheut verwijderd en makkelijk bereikbaar.

Deze luxe-eigendom beschikt over een ruime private inkomhal, die onmiddellijk toegang geeft tot een aparte toiletruimte, 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer, een ruime leefruimte met open keuken grenzend aan een aparte berging en terras. Beide slaapkamers hebben toegang tot een 2de terras aan de achterzijde van het gebouw die gelegen is aan de zonnekant.

U beschikt over de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse garagebox.

Het appartement is verhuurd en geniet een jaarlijks rendement van 3,85%. In dit pareltje investeren brengt u meer op dan hetgeen u verdient op een spaarrekening en bevat bovendien geen risico's. Voormelde rendementsberekening werd uitgevoerd inclusief notariskosten en btw.

De verkoop geschiedt op naam. Dit wil zeggen: verkoopprijs is inclusief de notariskosten voor de verkoopakte, inclusief de kadastrale kosten, inclusief 21%btw en exclusief de kosten voor aankoop van een eventuele garage.

Indien u graag deze luxe-eigendom even persoonlijk komt beleven of u heeft graag bijkomende informatie gewenst, dan horen/lezen wij u graag op het nummer 09/330.61.04 of op het mailadres: info@vastgoedminnaert.be.

Algemene Info
Adres: Havenkaai 3, 4561 XX Hulst
Type: Appartement
Bewoonbare Oppervlakte: 98.80 m²
Prijs: 304 900 €
Vrij op: Onmiddellijk
EPC-waarde: 0 kWh/m²


Indeling
Slaapkamers: 2
Tuin: Nee
Garage: Nee

Stedenbouwkundige Info
Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing: Niet van toepassing
Recht van voorkoop: Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning: Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming: Niet van toepassing
Overstromingsgevoelig: Geen
Overstromingsgebied: Geen
Beschermd erfgoed: Niet van toepassing

Ligging