+32 9 330 61 04

TE KOOP, Zeer grote woning met praktijkgedeelte in Eeklo
Deze interessante eigendom biedt een waaier aan mogelijkheden.
Je kan de woning volledig inrichten voor je privé maar je kan de woning ook opdelen in een zakelijk deel en een privégedeelte. De woning is er met zijn 800m² woonoppervlakte zeker groot genoeg voor.
We denken hierbij aan een boekhoudkantoor, IT-bedrijf, kantoren, schoonheidsalon, nagelstudio, kapsalon, maar je kan ook een gedeelte onderverhuren. Momenteel doet een deel van de woning dienst als slagerij met winkel en werkplaats en is daarboven het privégedeelte.
Dus als er nog ergens een jonge startende slager de passie heeft dan is dit zijn moment.

Deze eigendom is gelegen in het landelijke dorpje Balgerhoeke, aan de rand van Eeklo. Met zijn drie slaapkamers, twee badkamers, woonkamer, volledig ingebouwde keuken, bureau met ingemaakte kasten, veranda, dubbele garage, grote zolder en ruime praktijkruimte is deze woning de perfecte keuze om wonen en werk te combineren.

Met bovenop nog een dubbele carport, een overdekt terras en een ruime tuin, komen we aan een perceel van 609 m² oppervlakte!

Zelfs wanneer u geen plannen heeft om een zaak te starten, heeft deze woning tal van mogelijkheden en zal u het zich nooit beklagen dat u voor een grotere woning hebt gekozen!
Kijk zeker eens naar de foto's en de grondplannen en geef uw verbeelding de vrije loop want met deze ruimtes valt heel wat te doen en in te richten.

Inboedel slagerij niet inbegrepen.

Wie interesse heeft in deze woning, kan ons contacteren op het kantoornummer 09/330 61 04 of via mail: info@vastgoedminnaert.be

Algemene Info
Adres: Balgerhoeke 59, 9900 Eeklo
Type: Woning
Bewoonbare Oppervlakte: 600 m²
Prijs: 420 000 €
Vrij op: Bij akte
Algemene staat: Instapklaar
EPC-waarde: 414 kWh/m²


Indeling
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
WC: 2
Tuin: Ja
Garage: Ja

Stedenbouwkundige Info
Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing: Niet van toepassing
Recht van voorkoop: Nee
Verkavelingsvergunning: Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming: Niet van toepassing
Overstromingsgebied: Geen
Beschermd erfgoed: Geen beschermd erfgoed

Ligging