+32 9 330 61 04

diensten

Bij Vastgoed Minnaert doen wij alles wat een goed vastgoedmakelaar hoort te doen. We maken duidelijke afspraken en wat heel belangrijk is, we houden ons er ook aan.

Het is niet onze bedoeling om een pand voor verhuur of verkoop binnen te halen met een zo hoog mogelijke waardebepaling, het is vooral onze bedoeling dat u een tevreden gevoel hebt over onze samenwerking, dat is onze grootste beloning en natuurlijk onze mooiste reclame.

Hier bent u geen nummer, wij luisteren naar uw wensen en verwachtingen met een oog voor discretie.

We werken zij aan zij en zijn op de hoogte van al onze dossiers zodat u nooit  eindeloos moet wachten op een antwoord.

Wij verzorgen een goede publiciteit op tal van sites maar vooral wij houden u wekelijks op de hoogte van het verloop van de verkoop of verhuur.

Wij bieden u een efficiënte en persoonlijke behandeling aan met veelzijdige contacten die zorgen voor een zeer goed resultaat bij de verhuur of verkoop van uw pand.

Wij bezorgen u een totaal pakket dat bestaat uit niet enkel de bemiddeling maar ook de afhandeling van a tot z.

Bij verkoop betekent dit een begeleiding vanaf de waardebepaling tot bij de notaris. Bij verhuring vanaf de epc tot aan het overzetten van de meters van water, elektriciteit en gas.

Laat het papierwerk en de zorgen waarmee een verkoop/verhuring van een pand gepaard gaan aan ons over en u hoeft enkel nog te genieten van uw vastgoed.

Als het wat ingewikkelder wordt, zijn wij op ons best. We hebben reeds een mooi klantenbestand opgebouwd en dat danken we vooral aan de mondelinge reclame van onze klanten.

Bij Vastgoed Minnaert bent u aan het juiste adres als het gaat om vakbekwaamheid.

Kijk rustig eens rond op onze site. Mocht het u bevallen dan horen wij graag meer van u.

Tot binnenkort!

Marijke, Laura, Evy, Amber en Charlotte